Hyppää sisältöön

Taiteen hankinta

Taiteilijat O:n jäsentaiteilijat edustavat laajasti materiaalipohjaista kuvataidetta. Taiteilijat toteuttavat niin suuria julkisen taiteen tilausteoksia kuin uniikkeja taideteoksia ja piensarjatuotantoa.

Lajitelma keramiikka- ja puuteoksia syksyltä 2021. Kuva: Laura Pehkonen

Mistä voit ostaa teoksia?

Taiteilijalta

Monilla taiteilijoilla on verkkosivut. Taiteilijat tekevät usein myös tilaustöitä. Mikäli mieleinen teos tai taiteilija löytyy, kannattaa ottaa taiteilijaan yhteyttä. Kaikki teokset eivät aina ole sivuilla esillä, ja juuri se sopiva voi löytyä taiteilijan kätköistä.

Linkkejä taiteilijoiden verkkosivuille löytyy jäsensivulta.

Ornamon Teosmyynti

Ornamo järjestää vuosittain Teosmyynnin, jossa teoksiin pääsee helposti tutustumaan verkkosivuilla tai paikan päällä. Ornamon Teosmyynti on taideteollisen taiteen myyntitapahtuma, joka kerää ostajia ja alan toimijoita hankkimaan taidetta koteihin ja julkisiin tiloihin. Tapahtumasta ostaja saa teoksen heti mukaansa. 

Teosmyyntinäyttelystä tiedotetaan alkuvuodesta Ornamon (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.) sivuilla.

Näyttelyt

Jäsenten näyttelyistä löytyy tietoa taiteilijoiden omilta nettisivuilta. Taiteilijat O:n järjestämistä näyttelyistä kerromme yhdistyksen sivuilla ja somekanavissa.

Taidelainaamot

Useat jäsentaiteilijamme kuuluvat paikallisiin taiteilijaseuroihin. Monilla taiteilijaseuroilla on taidelainaamoja, joista lainaaminen tapahtuu kuukausijaksoissa ja vuokra riippuu teoksen hinnasta. Teoksen voi lunastaa omakseen kertaostona tai kuukausimaksua maksamalla kunnes teos on kokonaan maksettu.


Jäsenten verkkokauppoja