Hyppää sisältöön

Taiteilijat O:n kotisivut ovat uudistuneet

Yhdistyksen yksi vuoden 2023 suurimmista projekteista on ollut Taiteilijat O:n kotisivujen uudistus, joka on nyt valmistunut. Uudistuksen yhteydessä päätettiin myös vaihtaa kotisivujen osoite. Vanha osoite artists-o.fi toimii yhä rinnakkaisosoitteena, ja sinne suuntautunut liikenne ohjautuu jatkossa uusille sivuille osoitteeseen taiteilijato.fi.

Uusien kotisivujen suunnittelijaksi ja toteuttajaksi valittiin parin tarjouspyyntökierroksen jälkeen Muuks Creative. Valintakriteerejämme olivat aiempien työnäytteiden visuaalinen laatu, verkkosivujen käytettävyys, responsiivisuus ja saavutettavuus. Tavoitteena oli raikastaa kotisivujen ilmettä, selkeyttää rakennetta ja nostaa erityisesti teoskuvia näyttävämmin esille. Samalla päätettiin myös päivittää logoa kevyesti.

Uusien sivujen päänavigaation alta löytyy nyt uutiset-osio, johon nostetaan jäsenille ja muille suunnatut tiedotteet ja hakuilmoitukset ym. tiedonannot. Tapahtumat-sivulta löytyvät jatkossa mm. näyttelyiden, kokousten ja jäseniltojen tapahtumailmoitukset. Blogi-valikosta pääsee lukemaan blogiartikkeleita. Yhteisö-valikon alta pääsee jäsenlistaukseen, joka sisältää nyt mahdollisuuden etsiä jäseniä niin aakkosten kuin materiaalikategorioiden mukaan. Jos et ole jo ilmoittanut meille haluamiasi materiaalikategorioita, voit ilmoittaa ne osoitteeseen taiteilijat.o.ry@gmail.com niin päivitämme tiedot. Myös Vuodenaikataiteilijat ja Vuodenaikataiteilijoiden arkisto löytyvät nyt Yhteisö-valikosta. Vuodenaikataiteilijoiden arkistoa päivitetään vielä. Palvelut-valikkoon on puolestaan koottu Taiteilijat O:n referenssit, Taidekummi-toiminta sekä yleisölle suunnattu opas taiteen hankkimiseen. Tietoa meistä -valikosta löytyvät yhdistykseen toimintaa kuvaava sivu, säännöt sekä yhteystiedot.

Uudet kotisivut on julkaistu 15.12.2023. Tiedusteluita ja kommentteja sivustosta voi lähettää puheenjohtajille osoitteeseen taiteilijat.o.ry@gmail.com.